ΒιοσυντονισμόςΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ:

Όταν η συχνότητα ενός αντικειμένου, συμπίπτει με τη συχνότητα ενός άλλου αντικειμένου ή μιας πηγής συχνοτήτων, τότε έχουμε το φαινόμενο του συντονισμού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ;
Όταν το φαινόμενο αυτό αφορά κάτι που έχει ζωή.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

1.Είναι ακριβής - εντοπίζει με ακρίβεια που φτάνει μέχρι και το 98% παράσιτα, ιούς, μύκητες, βακτήρια, χημικά, βαρέα μέταλλα, κλπ καθώς και σε ποιο σημείο του σώματος βρίσκονται αυτά.

2.Είναι ανώδυνη - δεν απαιτείται η λήψη υγρών, αίματος ή άλλων στοιχείων από το σώμα, με βελόνες ή άλλα μέσα.

3.Σύντομη - σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουμε την εικόνα της κατάστασής μας.

4.Πλήρης - ελέγχονται όλα τα όργανα του σώματος.

5.Οικονομική - ελάχιστα έξοδα.

6.Απλή - κάθεσαι αναπαυτικά κρατώντας έναν ακροδέκτη.

7.Καθολική - δεν εντοπίζει μόνο μικροοργανισμούς αλλά και διάφορες άλλες αιτίες όπως γεωπαθητικά ρεύματα, ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, όπως κινητά κλπ.

8.Ουσιαστική και Άμεση - βρίσκει την παθογόνο αιτία, ελέγχοντας όλα τα όργανα και κάθε σημείο του σώματος, και την απομακρύνει.

Η θεραπεία με βιοσυντονισμό.

1) Επαναφορά οργάνων στη φυσιολογική τους λειτουργία.

Φυσιολογικές ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις εκπέμπονται από τη συσκευή βιοσυντονιστικής θεραπείας και εξαναγκάζουν τα όργανα του σώματος να επανέλθουν στη φυσιολογική τους συχνότητα δόνησης. Η φορητή αυτή ιατρική συσκευή συνιστά μία καινοτόμο σύγχρονη μέθοδο ίασης των μακροχρόνιων ασθενειών, της οποία ανάλογη δεν υπήρχε ως σήμερα. Η θεραπεία βασίζεται στην εφαρμογή μεσομέρειας στα όργανα και συστήματα του ανθρώπου με θεραπευτικό σκοπό, ο οποίος είναι αποτελεσματικός, ακίνδυνος και μη φαρμακευτικός.

Επίσης εργάζεται αθόρυβα και ανώδυνα με 1650 ξεχωριστά προγράμματα, τροφοδοτώντας κάθε κύτταρο του σώματος με υγιείς δονήσεις, οι οποίες αποκαθιστούν τη φυσιολογική λειτουργία των οργάνων και συστημάτων και παράλληλα δρουν αποτοξινωτικά. Αυτές οι τεχνητά προκαλούμενες δονήσεις είναι ταυτόσημες και δεν έρχονται σε αντίθεση με τις δονήσεις που έχουν τα όργανα αυτά καθεαυτά εκ φύσεως, όταν είναι απολύτως υγιή.

2) Καταστροφή παρασίτων, παθογόνων μικροοργανισμών και ιών.

Ο θάνατος ενός παρασίτου επέρχεται μόνο όταν το φάσμα των ταλαντώσεων που εκπέμπεται από τις συσκευές, συμπίπτουν με τις ταλαντώσεις που εκπέμπονται από το παράσιτο που διαβιεί στον οργανισμό. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να προηγηθεί της θεραπείας μία ακριβής διάγνωση.

Εκπέμπονται ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, εξαναγκάζοντας σε ταλάντωση παράσιτα, παθογόνους μικροοργανισμούς και ιούς. Η εκπεμπόμενη συχνότητα από τη συσκευή ταυτίζεται με τη συχνότητά τους, μέχρι την οριστική αποσύνθεσή τους. Διενέργεια αντιπαρασιτικής θεραπείας γίνεται από 1500 περίπου διαθέσιμες συχνότητες.

Δυνατότητα επαναπρογραμματισμού της συσκευής απεριόριστες φορές. Η συσκευή ιδιαίτερα μπορεί να αντιμετωπίσει: Ιούς - 90 είδη, Βακτήρια - 91 είδη, Μύκητες - 61 είδη, Πρωτόζωα - 31 είδη και Έλμινθες - 33 είδη.

Τι είναι «παράσιτα» και τι προκαλούν:

Τα παράσιτα είναι οργανισμοί που ζουν επάνω ή μέσα σε έναν οργανισμό-ξενιστή και τρέφονται από τον ξενιστή ή σε βάρος του ξενιστή. Ενδεικτικά δείτε τι προκαλούν:
Candida (Μύκητας): Μυκητισιακές λοιμώξεις, δυσβίωση, μυκητίαση, νεφρολιθίαση, πυελονεφρίτιδα, μηνιγγίτιδα, καρκίνο.

Giardia: κοιλιακοί πόνοι, δυσκοιλιότητα, διάρροια, αλλεργίες, παγκρεατίτιδα, ηπατίτιδα, αναιμία, νευροκυκλοφορική ασθένεια.

Χλαμύδια: φλεγμονή του γεννετικού συστήματος, ουρηθρίτιδα, στειρότητα, σαλπιγγίτιδα, κοιλιακό άλγος.

Σταφυλόκοκκος: αμυγδαλίτιδα, διαπύηση τραύματος, ακμή, απόστημα στο βλέφαρο, γρίπη, σήψη, δηλητηρίαση και εντεροκολίτιδα.

Στρεπτόκοκκος: ΩΡΛόργανα, πονόλαιμος, αμυγδαλίτιδα, πνευμονία, ιγμορίτιδα, λεμφαδενίτιδα, μέση ωτίτιδα, δερματικά εξανθήματα, πυώδη αρθρίτιδα, ρευματισμοί, νεφρική νόσο, οστεομελίτιδα, οστρακιά.

ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ:

Αλουμίνιο: Αλτσχάιμερ, αναιμία, νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, πορφυρία, νευρομυϊκές διαταραχές, αιμόλυση, Πάρκινσον, έλκη κλπ

Υδράργυρος: προσβάλει ήπαρ, νεφρά, το κεντρικό νευρικό σύστημα, πνευματική ανάπτυξη παιδιών, καρκινογένεση, κλπ.

Αρσενικό: συγκεντρώνεται στους μύες, τον εγκέφαλο, τον σπλήνα, τους νεφρούς, την καρδιά, τα μαλλιά και τα νύχια. Προκαλεί παράλυση του νευρικού συστήματος, κώμα και θάνατο, μϋική ατονία, απώλεια όρεξης, απώλεια βάρους, τριχόπτωση και καρκινογένεση.

Μόλυβδος: προκαλεί βλάβες στο νευρικό σύστημα και κυρίως με προβλήματα στην πνευματική καθυστέρηση στον παιδικό πληθυσμό. Προκαλεί ηπατικές και νεφρικές βλάβες και ευνοεί την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων και καρκινογένεση.


Πληροφορίες:  
Παναγιώτης Ψαρρός  
Τηλ. 2109919619 Kιν. 6974130244
E-mail: info@aaaton.com

Οποιοδήποτε περιεχόμενο στον Παρόντα Δικτυακό Τόπο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, δεν συνιστά, ούτε δύναται να ερμηνευθεί ότι συνιστά ή υποκαθιστά συμβουλή ιατρικής φύσης, για την οποία οφείλετε και σας συστήνεται να απευθύνεστε σε αρμόδιο επαγγελματία υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου