Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν και άφθονο ρεύμα από το νερό



Πέτρος Ζωγράφος

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών άνοιξε τον επιστημονικό διάλογο για τη συσκευή που παράγει ρεύμα από νερό.

Έχει επιτελεστεί μάλλον κάτι πολύ σημαντικό από τον κ. Πέτρο Ζωγράφο. Ας πιστέψουμε ότι θα γίνουν από την πλευρά του πρωθυπουργού οι απαιτούμενες ενέργειες προς αξιοποίηση αυτής της πρωτότυπης συσκευής, προς όφελος της πατρίδας μας και της ανθρωπότητας γενικά! 

Ο Πέτρος Ζωγράφος είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, ερευνητής και εφευρέτης. Γεννήθηκε την 15 Ιουνίου 1955 στον Πειραιά και μετά τις σπουδές του ασχολήθηκε από το 1980 με την έρευνα των ραδιοσυχνοτήτων και των ηλεκτροφασματικών εφαρμογών. (Βικιπαίδεια)

H μεγάλη εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφο παρουσιάστηκε από τον κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, πατήστε για να δείτε την παρουσίαση στον Κίτρινο Τύπο.

Λίγα λόγια για τη μεγάλη εφεύρεση, όπως αναφέρεται στο περιοδικό «Physics»:

Μέθοδος και συσκευή ηλεκτρόλυσης του ύδατος και παραγωγής υδρογόνου ως καυσίμου με χρήση συνδυασμού υψηλών συχνοτήτων οι οποίες παράγονται μέσω ημιτονικών ταλαντωτών και οι οποίες αναμειγνυόμενες, ενισχυόμενες και συνδυαζόμενες καταφέρνουν να διασπούν το ύδωρ στα συστατικά του στοιχεία (υδρογόνο και οξυγόνο) διά του φαινομένου του συντονισμού.

Με κατάλληλους ρυθμούς και βοηθητικούς οπλισμούς επεξεργασίας εισάγονται στις πρωτογενείς συχνότητες που παράγονται από τους ημιτονικούς ταλαντωτές, δευτερογενείς συχνότητες που συνδιαμορφώνουν τη δομή των αρχικών συχνοτήτων, ώστε να επιτευχθεί ο κατάλληλος συνδυασμός συχνοτήτων μέσω αντίστοιχου ηλεκτρονικού κυκλώματος (αποτελούμενου από απομονωτή, μίκτη, διαμορφωτές, ψηφιακούς ελεγκτές συχνοτήτων, κατευθυντικό ζεύκτη, πολλαπλασιαστές και γραμμικούς ενισχυτές). Με τον κατάλληλο συντονισμό αυτών των συχνοτήτων επιτυγχάνεται η δόνηση των μορίων του ύδατος και η διάσπασή τους στα αέρια υδρογόνο και οξυγόνο. Τα αέρια αυτά διαχωρίζονται κατόπιν με ειδικούς οδηγούς διαλογής και το παραγόμενο υδρογόνο οδηγείται μέσω αντίστοιχης ειδικής σύνδεσης στον μηχανισμό παραγωγής ενέργειας για να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο.

Το Ειδικό επιστημονικό συνέδριο για την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου